Några röster om Asfaltblomman och Susanna Elfors:

“I have hired Susanna to write several articles for the WWF site www.minplanet.se. Susanna is the rare combination of a creative, talented writer who is still trustworthy with deadlines and facts and with deep knowledge of environmental/lifestyle issues. And she works extremely fast. I can highly recommend her!” 

Elin Dunås redaktör för Minplanet.se

 

"Susanna Elfors, Sveriges bästa samhälls- och miljöskribent med oväntade perspektiv!!"

Thérèse Kristiansson, konstnär/arkitekt och grundare av The New Beauty Council

 

"Susanna är en kunnig, kreativ och engagerad person som jag gärna samarbetar med."

Emma Henriksson, projektledare för Hållbara Hökarängen som drivs av Stockholmshem

 

"Jag hade gjärna sett att Susanna fortsatt som disputerad forskarkollega, men hon valde att åtminstone före en period ägna sig åt annat. Susanna är en person som det är lättsamt och trevligt att umgås med ---Men genom sin forskarutbildning har hon också visat en annan sida: Sin förmåga att uthålligt och envist läsa in stora mängder facklitteratur, intervjua folk och sammanställa resultaten av allt detta arbete. Vidare förmågan att tänka fritt och självständigt, överraska sin handledare och sina kollegor med detta, och att formulera sig väl i skrift.

Sammanfattningsvis är det lätt och självklart att utan reservationer rekommendera Susanna till en hel mängd olika slags andra arbetsuppgifter. Hon är mycket kunnig inom miljöområdet och kan genom sin utbildning och personliga läggning driva stora projekt. Hon skriver rakt och redigt både korta texter och hela böcker på både svenska och engelska, och så är hon en person som det är roligt att ha som arbetskamrat och vän".

Örjan Svane, professor i Hållbar Stadsutveckling KTH och Susannas handledare under doktorandstudierna

 

"Elfors tar gärna sig an nya uppgifter och utmaningar samt utför dem med stort intresse och kunnande. Hon är en snabb och noggrann skribent. Elfors har bidragit till en god stämning på kansliet och har lätt för att samarbeta med andra och fungerar bra i grupp.

Som arbetsledare och kanslichef har jag haft stort utbyte i samarbetet med Elfors. Hennes starka miljö- och klimatengagemang tillsammans med en bred kompetens var speciellt inspirerande."


Conny Wahlström, kanslichef Miljöpartiet i Stockholms stadshus

 

"Susanna har gjort ett mycket bra jobb, hon är noggrann, kunnig och kreativ. Därtill har hon visat konstnärliga talanger."

Stig Dedering chef Boendenheten SABO (Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag)