Kommunikation och sociala medier

I dagens samhälle är lyckad kommunikation A och O. I synnerhet om du jobbar med miljö och hållbarhet. Med en bra och kommunikativ webbsajt, närvaro på social media och en genomtänkt strategi för kommunikation når ditt företag/din organisation igenom bruset. 

Det gäller också att göra det på rätt sätt. Att koppla ihop Twitter och Facebook och lägga in samma inlägg för att spara tid är ingen höjdare. Twitter och Facebook bör användas på helt olika sätt för att skapa relationer. Twitter funkar bäst för text medan fanpages på Facebook är perfekt för bilder. 

Jag har drivit Asfaltblomman.se sedan 2003 och har med enkla medel nått fram. Sajten och dess budskap har synts i media ett otal gånger genom att sätta fingret på det som är aktuellt och agera på ett okonventionellt sätt. Samma sak med  sajten Sustopia.se, med enkla och intresseväckande artiklar beskrivs hållbar stadsutveckling på ett nytt sätt där människorna är i fokus. 

Jag hjälper gärna ditt företag eller din organisation att lyckas med er kommunikation. Särskilt om ni arbetar med miljöfrågor och allra helst om ni jobbar med hållbart byggande eller hållbar stadsutveckling. 

Referenser: 

Sweden Green Building Council

Stockholm Business Region Development

Ring gärna 070-686 51 12 eller mejla: susanna.elfors@asfaltblomman.se.